dilluns, 10 de setembre del 2012

Sabadell, Actuacions de vigílies i de festa major

· Plaça de Sant Roc, 8 de setembre del 2012 (Actuació de Vigílies)

* Colles convidades: Saballuts?!! 

* Colla amfitriona: Bustos's people?!! Nota del pica-pica... Entrepans, refrescos i cervesa... Fins aquí anàvem bé, però calcular que castellers som només 125 persones... CACA, SÚPERCAGADA I  UNA SÚPERCAGADÍSSIMAAAA!!! Senyors responsables del pica-pica: o mamem i jalem tots, o la **** al riu!! Aviat l'anècdota del "no hi som tots, falten les croquetes" quedarà com una senzilla reunió d'amics... No ens temptin, que els castellers som un munt (més de 125 segur, ja ho hem comprovat)!!!! Començo a pensar que ha estat cosa de l'exèrcit del SIPGCP, que continuen llençant atacs contra les tropes rebels saballudes (vegeu la crònica de Sant Jordi).

* Castells realitzats: 2pd4 (1 made in Benítez: oncle, avi, mare i fill, tots d'una tongada!), 4d7, 2d7, 5d7, vano de 5 caracul (vegeu el vídeo) i pd3 de canalla.

* Persones o entitats que passen a engrossir la llista negra de SD: 

1) El càmera oficial de la Festa Major, que sempre se'ns fot al davant i no ens deixa gravar els castells. Sí, bon home, la seva càmera és més grossa, però la nostra és pequeña pero matona!!! Això és la guerraaaaaa!!!!!!!!!!!

2) Els trabucaires. Menys pistoles, i més escoles!! Posats a nar fotent trets pel món, ja els podrien utilitzar per fer el bé! Se'ns acudeixen un munt de gent digna de rebre aquest servei: porten traje i corbata i es passen el dia tisores en mà. El que ens saluda per Nadal ple de satisfacció també seria un bon candidat. Parem, que encara acabarem com l'Èric i ens aplicaran l'antiterrorista! No som oficials, no som oficials...

Vídeos



· Plaça Sant Roc, 9 de setembre del 2012 
ACTUACIÓ DE FESTA MAJOR

* Colles convidades: Minyons de Terrassa i Capgrossos de Mataró

* Colla amfitriona: Els putos amooosss!!!! Perdó, Castellers de Sabadell

* Castells realitzats: Pilar de dol (un petó, Pedreño!), pd4 d'entrada a plaça, 3d8 i... juajjuahhhajuhaaaaahahaa!!!! 5d8!! i 2d8!!!!!!!!!!!!! Hi ha qui, a casa, hi té monestirs... i n'hi ha que tenim catedral i torreeee!!!!!!!! Més juajjuahhhajuhaaaaahahaa!! pd6c (llàstima de cirereta) i 2pd4 + pd5 al balcó (el que vindria a ser un vano de 5 a la ferran Adrià).

* Peus desmuntats: 1, el del 5d8. Avui no ens queixarem, però, perquè encara no ens hem pogut treure el somriure de la cara. Ja podeu desmuntar tots els peus que us rotin!

* Nivell de la plaça en l'escala castellera: Sant Roc és un pet. Segons la fòrmula de castellaritat, tenim un aprovat molt justet. El típic "necessita millorar". Dues venedores de globus, un munt de gent fent "ai, ai, ai..." i penya que aplaudeix quan es col·loquen els dosos "perquè són molt monos" (juro que ho sentit!), enlloc de quan l'enxaneta fa l'aleta. Encara ens queda molt per educar St. Roc... 

I aquí acabem la crònica perquè:

1) Sabem que el que voleu avui és veure els vídeos i punt.
2) Els SD també estem de festa major i ja hi hem dedicat prou temps al bloc.
i 3) Perquè així, qui vulgui pugui criticar la crònica i dir que ja no és el que era i que hem baixat el ritme. Pos eso!

Vídeos


La veu del poble!!
De nou arriba un capítol de la secció amb menys pèls a la llengua del món casteller, i ho fa ple de col·laboracions (fins a 4 castellers han vestit les ulleres del SD!!!). Tenim també una sorpreseta final, rotllo bonus track, per desvetllar que passa darrere les ones radiofòniques. No us ho perdeu! Perquè podeu dir tot el que vulgueu a... La veu del poble!




7 comentaris:

  1. Els putos amooooss!!!! Jaajajaja, això es la re-hostia en patinet!!!!Visca els saballuts!!

    ResponElimina
  2. El que hem fet aquest cap de setmana és tan bèstia que jo tampoc li sabria posar gaire paraules. Somiar és gratis i ara hem vist que fins i tot, pot ser profitós!!! A seguir-ho petant

    ResponElimina
  3. Brutal!

    Sobretot el bonus track transcrit de la veu del poble (capítol 6)!!! Quin fart de reiure amb el tamagotxi del Carles i l'Emili... jajaja

    ResponElimina
  4. Per cert, el millor de Vigilia la "coletilla" final del Clan Benitez:" Viva er Betiiiii!!" Gran, molt gran el JB!!

    ResponElimina
  5. Jo vaig veient els videos per fascicles!! BO-NI-SSIM el video de la veu del poble, sobretot on surten en Carles i l'Emili!!! Per pixar-se!! Ho han vist ells? Per si de cas ara mateix els hi envio!!!

    ResponElimina