dimarts, 25 de setembre del 2012

Reus, Diada de la Misericòrida

Plaça del Mercadal, 22 de setembre del 2012

* Colles convidades: Castellers de Terrassa (l'única colla del dia que no és capital de comarca) i Saballuts.

* Colla amfitriona que a pesar de les expectatives passa a encapçalar la cua del rànquing dels pica-piques: Xiquets de Reus. Tots recordem aquelles croquetes i coques de recapta... Aquella cervesa per cap... No ens hem cansat de dir a la gent nova que els pica-piques de Reus eren la rehòstia i després ja no calia ni sopar!!! Tant de local nou, tant de local nou... no els ha quedat un duro per pica-piques. Resultat: quatre cacauets, tres patates... i una cervesa per cada 15 castellers!!! Totes les birres que vam catar, les vam haver de pagar!!!!! Xiquets de Reus... antes molabais!!!

* Castells realitzats: 4d8, 3d8, 2d7 i vano de 5 (gravat pel relleu generacional de SD: l'Aina Martínez! Jo no criticaria massa la qualitat de la gravació, perquè son pare és el vigent guanyador de la categoria Terminator).

* Pilars d'entrada: Cap ni un!!! Donem les gràcies a pastes per haver arribat més de mitja hora tard a plaça. És evident que venien de molt més lluny que naltros i que per això necessitaven més temps per arribar a Reus. 

* Cercaviles realitzades: Un cop més, cap ni una! Passem a engrossir la llista de campanes cercavileres, i reduïm al 33,3% la nostra participació. Som imparables!

* Coses que volem dir (i direm, perquè el bloc és nostre i ens dóna la gana):

1. Que no hi capiguem tots a l'autocar, no mola nada! Proposem fer llistes d'autocars per a totes les sortides, i qui no hi estigui apuntat, a cagar a la via!! Si portem amics i acompanyants, apuntem-los també, o avisem a junta o a qui sigui que s'encarregui dels autocars. Hem dit.

2. On és el nostre autocar tunning?!!! Ara per ara només l'hem utilitzat dos cops, i això, estadísticament, és una mitjana de merda!!!

3. Quina massa total de persones pot arribar a aguantar el balcó de l'ajuntament de Reus?!! Amb la de gent que hi havia guaitant la plaça des del balcó, quasi hauríem pogut muntar una colla nova i tot!!

4. Exigim que la colla ens compri una guillotina portàtil o espasa làser, per poder decapitar tots els usuaris de càmeres, iphones i altres merdes vàries, que es dediquen a gravar just davant de l'objectiu de la càmera dels SD. 

Vídeos:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada