dilluns, 14 de maig del 2012

Sant Cugat, Diada de Sant Ponç

 Plaça d'Octavià de Sant Cugat, 13 de maig del 2012

* Colles convidades: Nens del Vendrell i Castellers de Sabadell (amb il·lusió!)

* Colles que no inclourem a la llista de grans amfitrions perquè no ens han donat ni una trista bossa de patates: 1, Castellers de Sant Cugat (Jo què sé... ni que fossin uns ganxitos remullats... que amb el que va durar la primera ronda, l'actuació va acabar a les mil! I els pobres Nens del Vendrell encara els quedava una odissea fins arribar a casa i poder dinar! Que ja me'ls veig qual Jesucristo creuant el desert, no...?! Que no ho diem per nosaltres, eh!!).

* Castells realitzats: pd4cam d'entrada a plaça, 4d8, 3d8, 5d7, 2pd5 (de cul, literalment, a allà on normalment els autòctons hi posen la cara. Coses que passen...).

* Derrapades rotllo Hamilton realitzades durant l'execució d'un castell (per esquivar un arbre a l'últim moment): 1, ole el nostre pilar caminat! 

Dos breus comentaris: 
1) Potser hauríem de començar a assajar una micona els pilars caminats per evitar fer-los tan emocionants... (o bé podríem fer com els del Dragon Khan i avisar el públic que si tenen problemes de cor s'estiguin de veure'ns, perquè són d'infart), 
2) Hem de solucionar els problemes de dislèxia dels nostres pinyaires. Podríem començar amb el clàssic gag de Barri Sèsam, "dreta"/"esquerra"", seguidament del "lluny"/"a prop" (de l'arbre).

* Incògnites sense resposta: 1, per què un dels primeres de Sant Cugat portava un 4 dibuixat a la mà esquerra, i un 8 a la mà dreta? Es tractava d'una xuleta perquè encara no tenen massa clar quin castell és el 4d8? I si és dislèctic o va d'agulla? Com s'ho fotran quan hagin d'incloure castells amb folre? Només fitxaran primeres calbs, per poder escriure també a la calva? Si us plau, colla, necessitem la vostra ajuda, perquè no podem dormir amb aquest neguit de no saber com s'ho faran! Podeu explicar-nos la vostra teoria a través dels comentaris?

* Detalls inquietants del 5d7: 1, per què el Compro li vol fotre una cleca al Llorens quan baixen del castell? Discutien encara per com era la cançó de l'Arare?! El Llorens va dir que el hardcore és una merda? Debatien quin dels dos era més Jordi? Vegeu el vídeo, perquè som davant d'un cas verdaderamente espeluznante!

* Coses que cal comentar (perquè si no, rebentem!):

1. Poder tornar a carregar castells de 8 és una passada, però poder carregar el primer 4d8 i el primer 3d8 de la temporada a Sant Cugat, no té preu! Feu memòria i recordeu una popular dita d'en Sheldon Cooper, i sabreu que estic pensant... Les camises no eren l'únic verd que lluïen al cos, els nostres veïns! Que ningú s'ofengui ni s'indigni amb Saballuts, que ja hem avisat des del primer dia que no som un bloc oficial, que no som seriosos  i que no representem les opinions de la colla!! Si algú li pica la txitxa, que parli amb Jorsont o Bardaler, que ells sí són paios serios!

2. El segon més guapo no hi era (m'estic assegurant no haver de rentar plats en dues setmanes... Juasjuasjuas!!!! Riure maquiavèl·lic que fa cagar de por). Pobret, que treballava...

3. Res a veure amb l'actuació, però aprofitem per comentar-ho: En vistes que a la revista d'aquesta temporada ja tenim el pòster (a les pàgines centrals) de la Diada d'enguany (la del 2012!), ja podem començar a posar-nos les piles! Que tothom es fixi bé en com surt a la foto, per poder tornar a col·locar-se igual a plaça! Tenim uns editors de revista que són uns visionaris!!

Propera estació... Creu Alta!!!!!


Vídeos

pd4cam
4d8
3d8
5d7
2pd5

... Zasca! En toda la bocaaa!!!

29 comentaris:

  1. Molt bon blog ! jajajajjaja Brutal!
    Zas!! en tó los morros!!
    Visca Saballuts!

    Salut i bons castells =)(Sandreta)

    ResponElimina
  2. El pilar caminat es resumeix en el comentari que el segon li fa al primeres per darrera (JO) nomès baixar: potser l'hauríem d'haver assajat abans...

    Respecte el primeres de SantCugat: els nostres investigadors han pogut saber que porta 3 mesos a la colla, i potser li van escriure pq sabes q estava fent... algú es va fixar si despres duia escrit 5 i 7?

    Respecte al Compro: ju crec que és un "No siguis tonto, que tot i que l'Ivan m'estava acaronant l'esquena no et canvio per ell, cari"

    ResponElimina
  3. Aix!! Seguint l'esperit de la revista d'enguany, també hem tingut una llacuna súper important (i imperdonable:

    * Castells amb valor afegit: Tots en els que puja el Moya! Resta de tronquetis, apreneu-ne! Si voleu un lloc al nostre cor (i al nostre bloc), dediqueu-nos algun castell i saludeu la càmera!! XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amics i amigues, sobre els castells a STcu: els castells s'han de celebrar quan toca, i diumenge tocava.

      Elimina
  4. M'agradaria afegir que si us plau, saludeu només de terços en avall... No és discriminació, és supervivència del propi castell, sempre que aquest sigui de vuit, però al pas que anem...

    Visca els Saballuts!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, els/les quarts (per si puja el David) i els/les quints/quintes (per si puja l'Adrià... això del llenguatge inclosiu és un rotllo!) i el pom en general sempre ens pot saludar quan posen els peus a la pinya... Quina poca imaginació! Fuà! O portant un missatge al cul dels pantalons, rotllo "Volem Sortir als SD"!!! Val, m'estic començant a flipar excessivament... però apa que no xanaria fer-li la competència als de l'APM!!

      Elimina
    2. Ricard els castells també són rauxa, però sobretot força, equilibri, valor i SENY...

      Elimina
  5. Vaig viure el moment mític del pilar caminat de prop, el Pakorro de cara al pilar (o'sease, d'esquenes a on caminaven), cridant com un esperitat: "a la dreta, el baix cap a la dreta!!!". Però què diu aquest boig? s'ha begut l'enteniment? però no, ell ho tenia molt clar, estava parlant de la seva dreta (o'sease, l'esquerra del pilar caminat), i el baix, i tota la pinya, va i li fan cas, i jo callat com un puta, pensant que era un pilar en honor a la tieta, o hi havia un gatet a l'arbre que no sabia baixar i li voliem fer un favor...
    Assajat o no, al final vam anar cap a la dreta per plantar el pilar, si al final el Pakorro tenia raó

    ResponElimina
    Respostes
    1. hi ha una cosa qie tinc molt clara des de que faig castells:
      -Els castellers tenim dues mans, a saber,
      --En primer lloc la dreta
      --ien segon " aquesta dreta NO, L'ALTRE DRETA"

      per supossat en els cas dels esquerrans s'on l'esquerra, i l'altre esquerra.

      Salut i castells, i felicitats per la vostre actuació

      Elimina
    2. Sí, senyor, Malu! Jo estic amb tu: la dreta i l'ALTRA DRETA!! XD

      Elimina
  6. No sou bons ni pa xocar els pilars contra els arbres. Nosaltres SÍ el vam xocar a la nostra diada. Els propers dies rebreu quatre llaunes d'escopinyes Dani i unes patatuquis que pel què sembla passeu gana. Vam ser grans amfitrions perquè vam evitar que us matessin només sortir de l'estació; encara esperem els vostres agraïments.

    I crec que les escopines les hauríeu d'enviar vosaltres a Nens, ja que, tot i que se us ha de felicitar per portar 3 cordons pel 3 i 4 de 8, ahir a la plaça es veia molt romesco i poca ceba.


    Aquest blog fa bastanta rissa i ens hi passarem més sovint.

    XD!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només una pregunta: Què va passar en sortir de l'estació? On érem Saballuts Digitals mentre patíem perill de mort? Algú m'ho explica?!! (Vaja merda de "reporteros dicharacheros" estem fets, que no ens empanem d'aquestes coses!!)

      Elimina
  7. Hola Bardaler! has trobat el blog? t'ha costat molt? bé, pel que veig has estat ràpid, poca feina suposo. A mi personalment la diada em va agradar molt, va ser molt maca. Gràcies, primer de tot, per evitar que ens matessin a l'estació. Sort de tu! el que si que no es perdona és lo del pica-pica... tantes plantetes, tantes casetes i tants coles pijus a Sant Cugat com per no donar-nos cuatre patates.. és molt lleig! espero que el proper dia que conicidim almenys ens doneu per jalar! o almenys ens pagueu el tiquet del tren!

    Apa! salut i castells.

    PD: Gràcies per passar-vos més sovint. Serà molt divertit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laura, tu tranquil·la, tot forma part de la nostra estratègia per aconseguir apoderar-nos del món! Si som capaços de tenir seguidors entre les línies santcugatines, imagina't què podem arribar a fer!!! Que es prepari el móooonnn!!!! Juasjuasjuasssjuaaaasssss!!! (més riure maquiavèlic que fa cagar de por!)

      Elimina
  8. Bahhhh quina parida de blog

    1. No us vau estampar contra l'abre tan bé com ho vam fer nosaltres per diada com ja ha dit en Bardalet

    2. Que cony us passa amb el pica pica? El proxim dia us porteu uns entrapants de casa si tanta gana teniu, que per molt santcugat i pijos que som de catalans ho som i molt

    3. Lo del primeres està tot solucionat quan fem un 3d10 el zero serà la seva puta calva i punto.

    4. Pk cony feu servir numeros en aquesta merda de bolg?¿? Que us perdeu sino?

    5. Fer els pilars mirant a Cuenca és prou motiu per no donar-vos picapica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens has descobert, Jorsont! Per si encara no havia quedat prou clar: Sí! És una parida de bloc i n'estem molt orgullosos! Fer una parida pot semblar casual, però fer-ne moltes porta feina! Cal temps, dedicació i ganes de riure!

      1) Aceptamos barco! D'acord, vosaltres sou millors estampant castells... Tots contents...

      2) Amb el pica-pica ens passa que després del "despilfarro" de Xerrics, ens hem malacostumat i qualsevol que no ens convidi a fideuà i butifarra (i un munt de vi), ens sembla un amfitrió que mola molt poc.

      3) Guai, provarem la vostra tàctica dels números però amb les lletres D i E (Dreta i Esquerra) per evitar els problemes dislèctics de la nostra pinya.

      4)Fem servir números perquè som molt endreçadets i perquè la gent pugui preguntar-se perquè fem servir números en aquesta merda de bloc.

      5)El cas és que som molt devots i sempre fem els pilar mirant a l'església. En acabat resem dos ave maries com agraïment per haver fet dos castells de vuit, i ens n'anem cap a casa a descansar que és diumenge i dia del senyor.

      Elimina
  9. No, si al final em resultaran tendres i tot, aquest parell de xixas...
    Bardaler i Jorsont, Saballuts honorífics!

    ResponElimina
  10. Bardaler, amb lo guapo que ets i havies de ser gausac! quin desperdicio de hombre.

    ResponElimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Noi, imagino que sabras el perquè, no és un lloc per fer comentaris que faltin al respecte de qualsevol persona. Si vols continuar, ves al Salvame.
      M'agrada que tots formem part d'aquest joc de estira i arronsa, però hi ha un límit que NINGÚ pot creuar, ja sigui d'una colla o una altra.
      T'animo a que continuis per aquí però si us plau, calma.
      Gràcies.

      Elimina
    2. Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir.

      Jorsont poc legal.

      Elimina
  12. Llibertat d'expressió, Ricard Burguès, No! :-P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Xxxtt!!! A callar! Aquí l'única llibertat d'expressió que val és la dels administradors (i autors) del bloc! La resta ho podeu intentar, però si no ens sembla bé... tisorada!! XD Per un cop que tenim el poder de decidir què es retalla (amb il·lusió!)!

      M'encanta el poddeerrrrr!!!!!! Juasjuassssjuaasss!!!! (un cop més,riure maquiavèlic que fa cagar de por, per variar...)

      Elimina
  13. Carai, com us les foteu, no??¿¿? Jajajaj, es que me desorinooo!!!!!

    ResponElimina
  14. Jo crec que hauria d'haver un blog que es digui Txitaxrel·losdigitals sona molt bé i tindria èxit.

    Per cert que encare no hi ha entrada sobre l'actuació d'ahir a Creu Alta

    ResponElimina
    Respostes
    1. La hi haurà, però ahir no érem prou persones com per fer res de profit. Són les conseqüències de fer-se gran i pretendre viure la Festa major a tope. Avui no tenim excusa i en quan acabem amb les nostres obligacions laborals ens hi posarem!

      Elimina
  15. el cel és VERD SABALLUT/DA!!!! ni més fosc ni més clar...un VERD CLÀSSIC8...!!!

    ResponElimina