dimarts, 4 de setembre del 2012

Sant Quirze i Granollers, Actuacions de Festa Major

· Parc de les Morisques de Sant Quirze, 1 de setembre del 2012

* Colles convidades: Castellers de Caldes de Montbui (escaldats para los amigos) i Saballuts.

* Pica-piques, síndries o llaunes de refresc: Nà de nà!! Palau molava molt més!!!

* Castells realitzats: 2pd4, 5d7, 2d7 (treballadeta), 4d7a i pd5.

* Detalls a comentar: 

1) No massa res, que ha estat una de les actuacions castelleres (anecdòticament parlant) més avorrides del món mundial. Sort que era a tocar de casa i no calia viatjar gaire per nar a actuar!

2) La camisa de servidora va suar fent castells per primer cop!! El Joan Moya la va vestir a terços de la torre, després de comprovar  que es fa difícil vestir una talla 5 quan ja passes de la trentena. És el preu que s'ha de pagar per posar-li el teu nom a la teva descendència: totes les etiquetes de roba duen escrit el mateix nom!! Per sort SD hi érem i vam cedir la camisa de la càmera (res, que fotia calor i no sabíem com excusar-nos per dur menys roba!), que fins ara només s'havia suat sota la solana de les places!

3) Cronometrant, cronometrant... ens fa l'efecte que ha durat més el toc de vermut, la polca i companyia... que l'actuació en sí. Curiós, si més no.

Vídeos




· Plaça de la Porxada de Granollers, 2 de setembre del 2012

* Colles convidades: Castellers d'Esplugues i Saballuts

* Colla amfitriona que no entra al rànquing de pica-piques, però sí en la de la colla amb la plaça amb més fum i soroll de l'univers: Xics de Granollers. 

* Castells realitzats: 5d7, 4d8 (amb estrena del segon més guapo del món com a terç!!! S'ha d'escombrar cap a casa, tu!), 2d7 (treballada és dir poc), 2pd5 i pd3 de canalla (ens han dit que amb canalla minyona de camuflatge a la pinya, i tot!). Els pilars us els pinteu a l'oli, que a SD se'ns havia girat feina!!

* Pilars d'entrada realitzats: Cap ni un! Començar l'actuació a tres quarts d'una s'ha de compensar d'alguna manera... Per cert, si algú va gaudir del fum i del soroll de les traques prèvies a l'actuació, ja pot estar ben content, perquè quan ens enviïn els tancs s'ho passarà teta!

* Peus desmuntats: 1, no falla, el del 4d8! I ja no direm res més, perquè ja és fa massa repetitiu.

* Caps de gent de junta que ha de ser guillotinat: uns quants! Bé, deixem-ho només en qui s'encarrega dels horaris de les convocatòries. Senyors, en tots els programes de festa major de Granollers hi deia clarament que l'actuació era a les 12.30h, perquè sempre ens enganyeu perquè arribem abans?!! És diumenge i poder mandrejar una mica al llit no té preu!!! No ens feu llevar-nos abans del que és estrictament necessari, que n'hi ha que tenim la mania de ser puntuals! Que no nos engañen, que nos digan la verdá!!!

* Torres èpiques que no calia que ho fossin tant: la nostra, evidentment. No hi ha paraules per agrair al tronc que hagi aguantat com ho ha fet. Veieu el vídeo i ho entendreu tot (només diré que porto dos dies afònica). Ole, ole i ole! 

Vídeos



La veu del poble
Aquesta setmana no tenim cap Veu del poble per estrenar, perquè ningú no s'ha apropat a dir res. Ens sap greu, perquè ara per ara, en aquest país, queixar-se és un dels pocs plaers gratuïts i sense apujades d'IVA!! Perquè podeu dir tot el que vulgueu a... La veu del poble!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada