dilluns, 7 d’abril del 2014

Actuació a Badia del Vallès

Parc de Josep Olivé (Badia del Vallès), diumenge 6 d'abril


El relleu de les primeres dames a Badia 


  • Colles convidades: Saballuts (no tots, que molt jovent encara dormia la Telecogresca de la nit anterior... després que ningú plori, si no és titular on vol! Una guerra havíeu de passar, homeee!!), Castellers de Castellar (fillols saballuts que per evitar l'embarbussament del nom, es fan dir Capgirats, i que encara no tenen camisa, que semblen sanferminaires de faixa negra) i Castellers de Mollet (que no tenen malnom oficial i van de verd pastel, com el de gelat de menta, cosa que està molt bé, perquè així no cal segona equipació per actuar amb Saballuts).

  • Castells realitzats:
  • Saballuts: 2pd4 (gravats de cul perquè l'Eva, que duia la càmera oficial, ens ha enganyat i ens ha enviat a l'altra banda perquè no li féssim la competència; tenim testimonis que corroboraran la nostra versió. Eva, al bloc vas!), 3d8 (tot boniquet i amb agressió patida per part de servidora i el seu trípode, que el nano del costat s'ha posat nerviós "uala, uala, van a hacer una mega torre... no puedo verlooo!!! I hòstia al canto que ens hem endut SD!), 4d8 (sense peu desmuntat -cabrons!-, lleig del cagar, abunyolat i a ritme de baticao; la quarta fotent-li crits al terç tampoc no ha contribuït massa a viure el castell amb tranquil·litat, que semblava Mujeres y hombres y viceversa... El nano del costat que finalment ha mort d'un infart als 10 anys, ja és cosa trista... Total, que és provable que no s'hagi gravat l'aleta perquè amb tanta basarda, servidora s'ha oblidat que gravava i s'ha dedicat a creuar els dits i a demanar a Chuck Norris tot poderós, que no anés a més la tragèdia), 2d7 (amb peu desmuntat, sí! i estrena a segons. Tota boniqueta que pujava ella, fins al torn de la canalla, que han començat les hòsties. L'enxaneta anava a fer les tres passes i l'acotxadora, pobra, encara no havia pogut col·locar el segon peu, esperant que la cosa s'aturés un poc. Sort de les dosos que s'han plantat amb dos, bé, amb quatre ovaris i aguantat estoicament com si no passés res. #MoltFan), i pd5 (gravat de lluny i mig amagadet darrera del pilar per sota de Mollet). Digueu-nos clàssics, again.
  • Castellers de Castellar: pd4, 4d5 (versió Disney, que tot el tronc era canalla -el comentari cafre sobre els primeres ens l'estalviarem; l'hem pensat, però no ens ha semblat apropiat continuar per aquest camí...- i amb el cabolo del Xavi Prats, com ja és habitual, tapant-nos el castell... de Castellar havia de ser!), 3d6a (diríem que està ben gravat, però tampoc no posarem la mà al foc...), 3d6 (gravat a mitges i de cara al sol... perdó, perdó, perdóoo, encara ens trobàvem en estat de xoc per culpa de la torre saballuda), i pd4.
  • Castellers de Mollet:  pd4, id3d6 (amb peu desmuntat; abusons!!! No val desmuntar peu i castell a la primera ronda!! Joooo!!), 3d6 (amb el mèrit més gran del món, que el pom, d'aquí dos dies ja s'afaita!), 4d63d6a (sense aleta... però aquest cop no és cosa de SD, que ha estat l'enxaneta qui s'ha oblidat de fer l'aleta!) i pd4ps.

Resumint, el títol a Màsters del Desmuntar, aquesta setmana és per als Castellers de Mollet, que han aconseguit el doblet de peu i castell en una sola construcció (Saballuts, hem trobat uns dignes contrincants!), el de Màsters de la Celebració i la Disbauxa el deixarem desert, perquè a banda d'algun lero, lero no s'ha sentit massa cançonetes més...

  • Castelleritat de la plaça: Gitanes de globus no n'hi havia, que eren totes de festa a la plaça del costat celebrant el dia del poble caló (campaneres irresponsables!! que no podem aprovar Badia!! que per molt boniqueta que sigui la vila -que no, que no ho és- des de l'aire té la forma de la pell de toro!! ¬¬), això sí, la plaça disposava de tres parcs infantils (construïts per aturats de Badia) i una glorieta, canalla amb bici i patinet, famílies xerrant d'esquena als castells i els ja clàssics aplaudiments fora d'hora acompanyats dels entranyables ui, ui, ui... Realment cal explicitar com de castellera ens ha semblat la plaça? Passalacabra.

  • Comentaris subversius del dia:
  1. Fer un cafè a Badia és molt complicat. Al bareto Manolo més proper a la plaça (i que irònicament es deia La Sardana), hi havia dues dones en edat de jubilació que no sabien per on els venien les hòsties. Tres colles castelleres eren més del que podien suportar i amb tanta atabalamenta han optat per fer com si no hi hagués ningú a l'altra banda del taulell. Vint minuts després ens hem rendit i hem marxat sense la dosi de cafeïna òptima per encarar una nova crònica de SD (al bloc van!).
  2. Entre els saballuts que naven de paisà (lisiats, enfadats, inidentificats -aquells que encara no s'han pronunciat-) i els saballuts que s'han passat fotent-li kalia a la camisa (que els hi ha quedat tota blanqueta, tu!), quasi haurien pogut muntar un pilar (vaja, només la pinya, que de tronc no en tenen... perdoneu, però algú ho havia de dir).

Comentari positiu del dia (amb pinces i perquè no sigui dit que ja ho hem deixat a la tercera setmana): El Pijames duia pantalons nous i BLANCS. Data històrica, tu, que portava anys passejant-se per les places amb uns pantalons grocs que podien fer de tronc ells solets (ves, que no hagi estat per això que la torre ens ha fet patir! POLO PISTATXO).



La Veu del Poble
I sí! Estrenem la primera Veu del Poble de la temporada 2014 (i és provable que sigui l'última, perquè no ens estranyaria si just després de publicar la crònica ens cal mirar cada matí sota el cotxe) amb el Compro i companyia amb ganes de fer amics, tan constructius com sempre (cabrons, que valtros no viviu a Sabadell!). Recordeu que aquesta secció la feu tots vosaltres, que a SD ja diem totes les rucades que volem al bloc. Així que si voleu que hi hagi Veu del Poble, cal que el poble parli. Voleu el vostre minut de glòria? Voleu dir-li al Capo que tot i que era lletja, enyorem la seva gorra? Desitgeu enviar una salutació als vostres amics o enemics? Friseu per posar-vos les ulleres de SD i confessar els vostres pensaments més obscurs? Tot això i més és possible!! Només cal que ens busqueu a plaça i us immortalitzarem sense censures (ara, tampoc no cal que jugueu a vore quan triguen a trencar-nos la cara, a SD!). Perquè tothom pot dir el que vulgui a... La Veu del Poble!!!

La Veu del poble (capítol 16 versió 2.0)

PS: SD no es fa responsable de RES del que es digui a La Veu del Poble, que la gente está mu mal!!! (i Castellers de Sabadell tampoc!) 



Vídeos

Saballuts

Castellers de Castellar

Castellers de Mollet




6 comentaris:

  1. el video de la Veu, en diu que no existe...... estic trist........ :(

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Kalia diu!! era una samarreta!!! la camisa sabayuda la gurado al armari per no fer-la malbé ;)
    (nota mental, a la tercera he aconseguit fer un respondre... deixa blogger)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El millor de tot és que jo rebo totes les respostes al correu, encara que s'eliminin del bloc!! Juas, juas... Hèctor, bona evolució!! XDDD

      Elimina