dimecres, 3 d’octubre del 2012

Sabadell, Inauguració oficial del nou local saballut

Carrer dels Emprius, 29 de setembre del 2012

A la fi, setmanes després de començar a assajar al nou local (quan encara no teníem ni finestres, ni lavabos amb porta, ni bar!!!) i de veure com dia a dia anava prenent forma (amb finestres, portes als lavabos, bar i vinils inclosos), finalment n'hem fet la inauguració oficial.



A quarts de 7 de la tarda, i sota una pluja abundant, van anar arribant les autoritats, els castellers, els veïns curiosos, gent d'altres colles de cultura, iaies de la INSERSO que sabien que hi hauria teca gratuïta... Un tou de gent atenta, xopa i afamada! 

En acabat el presi va donar el toc de sortida amb el seudiscurs de benvinguda i després van anar passant la resta d'autoritats. 


El cert és que els parlaments del presi, del Michel (com a tresorer), de l'alcalde (no direm res, no direm res... encara que no siguem oficials... però ho pensem!) i unes quantes autoritats més van ser el que ja esperàvem: que si els valors dels castells, que si l'esforç de la colla, que si el local ha costat molts diners, que síimoltes gràcies, que si som la polla en vinagre, que si bla-bla-blà... que si bli-bli-blí... Un pal de l'hòstia, vaja! En vistes que els parlaments no s'acabaven mai, SD vam decidir sortir a veure si encara plovia, en un intent per fugir de tanta parrafada i tants d'agraïments. 


SD fugint dels parlaments de les autoritats... encara que plogués.


L'agonia, però, va tenir la seva recompensa: el millor pica-pica de la temporada!!! No només hem estrenat oficialment el nou local, sinó que ens hem col·locat directament en el número 1 del rànquing dels pica-piques!!!


Cava, sucs de taronja, de préssec, canapés, croissanets de pernil i formatge, delícies de formatge de cabra, mini mousses de llimona, de maduixa, de xocolata i de torró, coca de recapta... Supan for president!!!!




En resum, inauguració passada per aigua, però pica-pica gens aigualit. Això d'estrenar mola molt! Quan repetim? XD

Amunt Saballuts!!!!







2 comentaris:

  1. I la crònica de la nit? o és que NO HI VAU SERR?? que no nos enganyen, que nos digan la verdad!

    ResponElimina
  2. Hi érem, però vam decidir deixar-ho en l'anonimat. El que passa després de mitjanit, no hauria de deixar mai testimonis gràfics o escrits...

    ResponElimina