dilluns, 23 de juliol del 2012

Mataró, Actuació de Les Santes

Plaça Santa Anna, 22 de juliol del 2012


* Colles convidades: Castellers de Vilafranca i Saballuts (naltros érem els que dúiem la camisa de color verd maco. El verd lleig era el dels altres!)

* Colla amfitriona que després d'impedir-nos d'arribar al pica-pica de Sagals per la seva festa major, ara no ens ha ofert res de res: Capgrossos de Mataró! Com a colla castellera molen molt, però com a oferidors de pica-piques són pitjor que txitxes!!! (Un sector santcugatí, a títol personal, ens han fet arribar una bossa de ganxitos, que encara no ens hem atrevit a obrir per si li han fotut alguna cosa xunga! Mai se sap, tu!). I a sobre, i axiò ja és totalment imperdonable, a la barra hi tenien Aguila Amstel!!!! Sacrilegiiii!!!! On són les nostres cerveses nostrades?!! Estrella o Moritz, ja!!

* Castells realitzats: pd4 d'entrada a plaça, 3d8, 5d8c, 4d8 (Merda! Com s'ha colat, aquest?!!!) i pd6 (Con dos cojones!!).

* Peus desmuntats: El del 5, només!!! I no en direm res més, fins que arribi Festa Major. 

* Ossos pandes que han corregut per la plaça mataronina amb camisa saballuda: Un munt! Entre la no-descarregada del 5 i el pilar de 6, a totes aquelles que se'ls ha acudit maquejar-se per anar a plaça, el rímel els ha passat factura! 

* Cercaviles realitzades: 2!!!! Una en autocar (que hem fet un tur turístic pels interessants -i estrets- carrers de Mataró) i una altra a peu, des de l'Ajuntament fins a plaça Santa Anna!!! Síiiii!!! Hem arribat a temps (per poc, gràcies al tur turístic) de participar-hi i no quedar com els parres de sempre!! Avui no hem sigut naltros els que hem fet campana a la cercavila, sinó els de la camisa verd lleig!! Els paios s'han fotut a fer el pilar d'entrada a plaça, quan Capgrossos encara no havia arribat de la cercavila. Lleig, senyors de Vilafranca, lleig!!

* Petons i abraçades que volem fer arribar a un munt de gent:

1) Als Saballuts, milions!! Sou uns cracks!!!! Però, sobretot, volem fer una menció especial a aquells que han pres mal en acte de servei! Moltes gràcies per la vostra feina, valents! I poseu-vos ben bons aviat, que encara hem de donar molta més guerra, aquesta temporada!! Ara mateix ens venen al cap el Cisco i el Sempere... però pensem que hi havia algú més... Moltes gràcies pel vostre esforç i compromís!

2) A tots els graciencs (i exgraciencs) guais que m'han fet costat mentre servidora feia l'ós panda per la plaça. Moltes gràcies!! I especialment a tu, Alvarito, que t'has enfaixat i tot, i t'has fotut a totes les pinyes saballudes!!! Ets el puto amo!!!

3) A l'Anna, que sempre ens ve a veure en les actuacions importants, però que aquest cop s'ha armat de valor i m'ha seguit per la plaça amb una segona càmera, per poder immortalitzar tot els detalls dels castells saballuts! Tànkiu veri móre, cunyà!!!


Vídeos

3d8 (càmera 1)
3d8 (càmera 2)
5d8c (càmera 1)
5d8c (càmera 2)
4d8 
pd6 (epic movie)


La veu del poble!!
Seguidors de SD, ja la tenim aquí! A gaudir de la quarta entrega de la secció amb menys censures del món casteller! Perquè podeu dir tot el que vulgueu a... La veu del poble!



Ja avisem, d'entrada (o d'acabada, sinó ja ho hauríem dit al principi), que avui la crònica s'ha hagut d'escriure cuita i corrents i sense poder editar cap vídeo! Encara conservem un munt de material inèdit que compartirem amb tots vosaltres havent tornat de vacances. De moment, quedeu-vos amb aquest tastet, i neu fent boca mentre TANQUEM TEMPORALMENT PER VACANCES!!

Salut i castells!!!

3 comentaris:

  1. Aquest cop heu estat els primers en penjar els medias!!! Gràcies, a la soca també ens agrada VEURE els castells que fem!!! Bones vacances!!

    ResponElimina
  2. beeeeeeeeeeeeeeeeeestial!!! no puc dexar de mirar el video de pd6!! GRANDE!

    ResponElimina
  3. Pfffff!! Mare de deu el que ha aguantat aquest home!!!! El Compromis se merece una ola, ehh!!!! Amb dos collons!!!

    ResponElimina