dimecres, 11 de juliol del 2012

Barberà del Vallès, actuació de Festa Major

Avinguda de la Generalitat (si el google l'ha encertada), 8 de juliol del 2012

* Colles convidades: Xiquets de Reus i Castellers de la Sagrada Família 

* Colla amfitriona: Saballuts (àlies "no us donarem res de jalar, i per això no entrarem mai en el rànquing de les colles amfitriones molones")

* Castells realitzats: 2pd4, 4d8, 3d8, 2d7, 2pd5 i 1 pilar al balcó (som tan clàssics que comencem a cansar. Volem l'actuació de Santes, ja!!)

* Pilars muntats de cul a l'ajuntament: 1, i aquest cop no hem estat nosaltres!!! Uéeee!!! Sagrada Família, amb el seu pilar d'entrada, ingressa en el noble club de les colles que posen el cul del pilars allà on les altres colles hi posen la cara!! (El nostre darrer pilar caracul va ser a Can Txitxa, però prometem que va ser per pura casualitat!)

* Plaques clàssiques descobertes: 1, la tercera ja! (No l'hem gravada perquè ja en tenim tantes que... De fet és mentida, simplement hem fet tard!)

* Homes indignats que es van passar tot l'actuació davant del balcó de l'ajuntament increpant l'alcaldessa de Barberà: 1, i el paio estava molt emprenyat! Si us hi fixeu bé, en el vídeo dels pilars de comiat potser el sentireu i tot!

* Pilars al balcó que podrien haver acabat com el rosari de l'aurora: 1, quan el segon ha jugat amb el perill i s'ha estampat contra la bandereta (el diminitiu és perquè ho diem amb carinyo, que la bandera de marres serviria de catifa al menjador de casa, i encara ens en sobraria un tros!). Per un moment ens hem vist el Marc esclafat contra la catifa, cual mosquito al parabrises del cotxe! Com hagués molat fer-ho en un balcó com el de l'ajuntament d'Olot! Juajajajass jajasss jaaass.... (Riure maquiavèlic que feia temps que no fèiem...)

* Homes que haurien de ser afusellats sense compassió i de forma exemplar: el de la pistoleta de les bombolles dels pebrots. Quin mal hi ha en el potet típic que si vols bombelletes has de bufar? Al cap de 10 minutets, un es cansa de bufar i s'acaben les bombolletes (i el món passa a ser un lloc millor). Amb la pistoleta no cal cap mena d'esforç, només prémer el gallet (i el tio d'avui era de gallet fàcil!), i així un es pot passar tota la **** actuació amb bombolletes de sabó volant entre els castells! Tot plegat, un ambient molt casteller...

* Castellers de tronc que un cop més, i per variar, no troben la càmera dels SD i no saben on coi saludar: 1, el segon més guapo del 4!! Tan parres com el primer dia... XD 

* Castellers pinyaries que han jugat amb el perill robant vilment unes braves demanades abans que els lladres arribessin al bar: 1, l'Oriol!!  Portàvem des de Berga sentint com la Sandra somniava amb unes patates braves, però no em vam trobar enlloc. Finalment, 24 hores després arribem a la terrasseta del bar a Barberà, i la Sandra pot demanar les seves braves... Semblava que la pel·li acabaria bé,  però aleshores arriba a taula la tropa tajalluda i quan el xino porta les nostres braves, l'Oriol allarga el braç i se les queda a la seva taula!!! Mooort!!!! Què vols, que el futur Compromiset o Compromiseta surti amb taques xungues perquè has impedit els desitjos de sa mare???!!!! 


Vídeos

Cansats de les condicions en què hem hagut de filmar les darreres actuacions, avui hem fet algunes proves per tal de resoldre les mancances d'angle de la nostra càmera en espais petits. Segurament els canvis no seran del gust de tothom, però ho havíem de provar (i millor a Barberà que per Santes!). Aconsellem de veure els vídeos en pantalla completa (així les franges negres emprenyen menys!).

Pilars d'entrada
4d8
3d8
2d7
Pilars de comiat
Pilar al balcó

Toc de vermut


La veu del poble!!
Ja tenim el tercer capítol de la secció amb menys pèls a la llengua de tot el món casteller! Aquesta setmana, però, hem incorporat un nou element per tal de garantir l'anonimat dels nostres saballuts indignats... Podeu dir tot el que vulgueu a... La veu del poble!!!



8 comentaris:

  1. Castells realitzats: 2pd4, 3d8, 2d7, 2pd5?????
    Jo recordo haver fet el 4d8 de segon...


    Sexy-Anònim Güell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fet! Ja tenim el 4! I tu, capullín, que fas signant com a anònim! Quina mena de credibilitat hem de tenir, si un dels coautors signa amb anònim! Que ja serà strike 3!! XD

      Elimina
  2. Falta el megadiscurs de la descoberta de la placa commemorativa de la primera clàssica descarregada a la Plaça de la vila barberenca. Això no es pot permití! (demano les ulleres per fer una veu del poble per la proper actuació!!!)

    Anònim (més sexy que l'anterior)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja hem dit que això dels anònims no ens agrada gens. Haurem de fer el tercer strike i no permetre els comentaris si no esteu registrats (no em feu ser dolenta!!).

      No hi ha ni discurs ni descoberta de placa perquè van començar massa d'hora! I perquè ja n'estem tips de plaques commemoratives de clàssiques de 8! Volem més!

      Però estarem encantats de registrar-te a La veu del poble, només cal que ens busquis a plaça i et lliurarem (temporalment) les ulleres del SD!

      Elimina
  3. * 1 pilar al balcó... però de quants pisos? això també s'ha de dir, però en aquest cas condicionat a l'alçada del susoditx

    * l'indignat al balcó... vaig viure amb cara de no sabia què estava passant, el moment en què havia d'abandonar la seva posició perquè hi havia tota una colla que volia ocupar el seu territori per fer un miserable pilar de 4.. "M'HAN EXPULSAT!!", cridant mentres marxava. Hi haurà represàlies? Es farà txitxa per venjar-se de tal humiliació? Farà un pilar ell sol al balcó de l'ajuntament d'Olot? temps al temps...

    * gallet fàcil... en castellà seria gatillazo fácil? amb això i les bombolles de sabó que surten de la pistola, nusé com es pot interpretar, ho deixo a l'aire

    * Braves xines... una servidora va tenir la SANTA paciència d'esperar a l'última tongada de braves, i en va sortir beneficiat en què ja tothom estava fart i se les va poder menjar tranquilament

    * Una entrada de l'actuació a Barberà sense cap referència a l'speaker estil "ding-dang-dong....s'avisa als senyors clients que en 5 minuts alcampo tanca les seves portes...dong-dang-ding" és indigne de SD. Perdoneu (no cal), però algú ho havia de dir

    ResponElimina
    Respostes
    1. * Sobre el pilar al balcó, res tan fàcil com comptar els pisos al vídeo que pengem. Ens feia mandra posar més numerets.

      * Si l'indignat es fa txitxa, pobret home, prou l'haurem de plànyer. Confiem, pel seu bé, què no perdi el seny fins a tal punt! Clar que, sigui amb la camisa que sigui, si prova de fer un pilar al balcó de l'ajuntament d'Olot sol solet, les passarà putes!

      * Són les vostres ments malaltes les que imaginen coses allà on només hi ha bombolles i pistoles. Sovint les coses són el que semblen i res més (però és cert que imaginant més sentits, la vida sempre és més interessant... o no).

      * El cert és que amb una embarassada amb desitjos, no és pot ser pacient. Correm el perill que la criatureta neixi amb una piga gegant a la cara en forma de patata brava. No voldria sentir-me'n responsable, i ser assenyalada amb el dit, tota la vida, com la que li va negar les braves a sa mare!

      * No hem fet referència a l'speaker perquè, sincerament, aquest any no l'hem sentit. No sabem si ja s'ha jubilat o alguna cosa pitjor (creuem els dits), però si que hem d'agrair la seva absència perquè no n'encertava ni una! (I certament, el to d'Alcampo ens treia especialment de polleguera!)

      Elimina
  4. Hola parella tinc un gantxitos, que no són remullits per valtros de part d'En Marc Maymó de Gausacs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hosti, venint de Can Txitxa, avore si ens faran mal! Remullats no ho sé, però vols dir que no li haurà fotut laxant o alguna altra cosa més heavy?!! No sé jo si refiar-nos!

      Elimina