diumenge, 6 de maig del 2012

Olot, Xè aniversari de Xerrics

Plaça de l'Ajuntament d'Olot, 5 de maig del 2012

* Colles convidades: Marrecs de Salt i Castellers de Sabadell (si no, no en faríem la crònica -o la tonteria que fem a Saballuts Digitals-).

* Colles que inclourem a la llista de grans amfitrions: 1, Xerrics d'Olot (que ens conviden a sopar de puta mare!).

* Castells realitzats: 2p4, 4d7, 5d7, 3d7 i pd5

* Castells amb valor afegit: 1, el 4d7 (Veieu els segons al vídeo).

* Castells que ens han traumatitzat (només una mica, però és que fotia basarda!): 1, el pilar al balcó de Xerrics, que jo sense arnés no hi pujo!! (Vegeu el vídeo, que val més que mil paraules!!!! Xerrics, ole, tu!!)

* Castellers que normalment no fan de segons i no saben per on baixar del castell: 1 (Busqueu-lo al vídeo del 4!)

* Places recorregudes durant l'actuació: 1, que no hi havia sardanistes...

* Metres recorreguts fent cercavila abans de l'actuació: Cap ni un!! Es veu que hem fet tard... A canvi hem fet un geladet tot esperant que arribessin la resta de colles. Redescoberta del colajet per part del Ricard (jo no, que sóc més de Frigo...).

* Guies contractats perquè ens duguessin a la plaça del sopar: 1, àlies Tio palla. El per què del nom, és que duia tres o quatre palletes a la butxaca de la camisa. El per què de les palles encara no se sap... També hem de dir que vam triar com a guia l'únic casteller de Xerrics que no vivia a Olot (això ho vam saber més tard... quan ens duia per vés a saber on, i unes castelleres xerriques ens van dir que nàvem errats...). Un tio simpàtic, per això!!

* Comentaris que els autors volem afegir (perquè el bloc és nostre i escrivim el que ens rota): 

1. El nostre autocar no tenia enganxines saballudes, però molava més! (És evident que qui fa la divisió entre guai i no guai, sempre s'etiqueta dins del grup guai... Tot i així, el nostre autocar seguia molant més! I si no, veieu l'edició especial de la tornada en autocar, que hem remasteritzat para deleite de tots i totes!)

2. A Olot hi falten Policlins!

3. Les cremalleres de la bragueta dels pantalons blancs no molen gens i tenen una facilitat innata per autodestruir-se i deixar-te ensenyant escrot (Tot i que tots sabem que al Ricard no li calen excuses de cremallera per fer el que fa. Oi, que no, Pijames?!!)

4. Demanem minibús destinat exclusivament a canalla, i ho fem amb educació i de forma simpàtica (tot i que ho fem). Si no podem tenir les coses bones de tenir fills (que no hay pasta pá coméeee...), per què n'hem d'aguantar les dolentes?!! No a les veus preadolescents que se't foten cervell endins mentre canten "somos chicas castelleras..."!

5. Encara esperem la prèvia d'aquesta actuació des de fa 2 setmanes! (Sí, tu! Tu ja saps qui ets... Estem esperant les teves prèvies a les actuacions!! No t'estan xiulant les orelles?!!). Per quan la prèvia a Can Txitxa?

6. No sabíem que més dir, però ens feia il·lusió afegir un altre punt!! Apa, fet!


Vídeos




18 comentaris:

  1. M'encanta ser el vostre seguidor número 13
    A cuidar-se!!!

    ResponElimina
  2. vagos! avui us hem vist i estaveu prenent algo ''tant campantes''. que no nos engañen que nos digan la verdá!

    ResponElimina
  3. Pos eso... ens estàvem medicant per la ressaca...

    ResponElimina
  4. Ei! que el vídeo de l'autocar dels pringats no es veu, hi diu:
    Aquest vídeo inclou contingut de SME, que l'ha bloquejat al teu país per motius relacionats amb els drets d'autor.
    Ens sap greu.

    ResponElimina
  5. efectivament, tal com indica el segura, des de Catalunya no es pot veure aquest video per motius economics, com és aixó?

    Fermi de Barcelona

    ResponElimina
  6. Perdoneu, ens estem barallant amb el sistema per poder penjar el vídeo de l'autocar. Vam cometre el pecat mortal d'incloure uns 20 segons d'una cançó i ara ens toquen la moral els de l'SGAE i companyia (fijo que els sardanistes també hi tenen alguna cosa a veure!). Han descobert els nostres plans secrets d'enriquir-nos amb aquest bloc, i ara tenim un petit retard en el nostre propòsit de conquerir el món sencer. Confiem en tenir-ho solucionat aquest vespre (o bé reeditant el vídeo, o bé buscant una porta del darrere...). Paciència tenir tots heu!

    ResponElimina
  7. Dues cloncusions ràpides al video de l'autocar:

    Necessitem ja, però ja mateix, un grup hardcore pel Compro i el Ricard.

    Fa 15 anys que no us apreneu una cançó, cabrons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si comencem a fer els comentaris com a anònims, haurem de canviar la política dels comentaris i obligar la penya a registrar-se! I sí, fa 15 anys que no aprenen cançons noves... (i ni així, que no hi va haver ningú en tot l'autocar, que fos capaç de cantar una sola cançó sencera. Massa llacunes!!)

      Elimina
    2. vau veure com la resta de l'autocar taral·lejava les cançons -inacabades totes, no es pot negar- i el conductor seguia el ritme picant amb els dits -un d'ells, el de l'anell xapat d'or, es veia brillar des del fons- el volant del vehicle?

      Elimina
    3. Joer, sí que t'hi veies enmig de la foscor de l'autocar...

      Elimina
  8. Collons amb el balco dels Xerrics.......a Gràcia ens agrada pujar TOT el pilar al balco ( baix inclos) pero veig que a Olot hi ha que pensar-ho inclos per l'anxaneta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja t'ho dic jo, que la cosa fotia respecte! Cal tenir el carnet d'escalador per fer el pilar al balcó de l'Ajuntament d'Olot!!

      Elimina
  9. bRRRRRRRRRRRRavo! bRRRRRRRRRRRRavo! i bRRRRRRRRRRRRavo pel viatge cantant hits nostàlgics.

    Al proper autocar farem temes d'Umpah-pah, Sangtraït i Lax'n'busto (quan cantava en Pemi Fortuny), aneu revisant aquests clàssics tan nostrats.

    ResponElimina
  10. Pel que fa al valor afegit del 4/7 a la Garrotxa:

    la dislèxia és present al món casteller i pel que fa a la nostra colla podriem dir que és generalitzada. Cal assumir-ho i ser tolerants. Sortiu de l'armari saballuts dislèctics!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho assumim, ho assumim... Però si no ho diem, rebentem!! XD

      Elimina
  11. Per la propera, no acabeu Castells realitzats amb "i pd5" que sembla com si ens l'haguéssim fotut per barret.
    Em vaig perdre la tornada amb autocar, o no, perquè si em toca el de canalla podia haver set una tortura.
    Els pilars al balcó s'assagen? Demano intentar-ho amb un de més alt (de balcó vull dir, i el pilar com més baix més difícil), potser a la Torre de l'Aigua? deixo anar el repte!!

    ResponElimina