dimarts, 24 d’abril del 2012

Sabadell, Diada de Sant Jordi

Plaça Sant Roc/ Doctor Robert, 23 d'abril del 2012


* Colles convidades: Colla dels SIPGCP (Sardanistes de la Inserso amb poques ganes de compartir la plaça). Tothom sap que les sardanes són molt més nostrades, emocionants i entretingudes que cap altra tradició catalana! És evident que la canalla perd el cul per veure els sardanistes! I naltros emprenyant amb la dèria dels castells!

* Castells realitzats: pd4, 3d6, 4d6, 4d6a, pd5, 4pd4 (Ho sento, Anna, sí penjarem els vídeos de l'actuació d'avui... XD)

* Places recorregudes durant l'actuació: 2. En vistes que no era possible fer castells a Sant Roc, okupada vilment per l'exèrcit imperial sardanista del SIPGCP, hi ha hagut un motí/retirada de les forces rebels saballudes i s'ha decidit anar a actuar a Doctor Robert.  

Era clar que a Sant Roc no hi teníem res a pelar! Les tropes imperials sardanistes disposaven de tota una flota (perdó, cobla) de combat, mentre que naltros, rebels i pobrets, només disposàvem de 4 gralles i 1 tabal -a grosso modo-). 

Gran part del públic, però, (pràcticament tothom que dinamitava la mitjana d'edat de les tropes sardanistes i un grupet excepcional d'àvies irreductibles no atretes pel costat fosc -d'aquestes guais que preparen túpers de macarrons pels néts-) se'ns ha unit a la causa i ens han seguit fins a Dr. Robert, on finalment la força ens ha acompanyat i hem pogut fer castells (petits, però bonics) que han omplert d'alegria i esperança els cors dels sabadellencs i les sabadellenques amb criteri.



Vídeos

pd4
3d6
4d6
4d6a
pd5
4pd4

(Esperar pels vídeos, ja no heu!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada