dimarts, 19 de juny del 2012

Sabadell, XVIIIè aniversari dels Saballuts

On-és-el-Passeig-de-la-Plaça Major, 17 de juny del 2012


* Colles convidades: Castellers d'Esplugues i Castellers de Badalona (o Bordegassos de Vilanova, si li preguntes al Txon, que per variar porta ritme propi! Merci, Laia, per tan preuada informació!!)

* Castells realitzats: Tots ben clàssics!!! p4 de dol (una abraçada a tots el Castellers d'Esplugues!), 4d8 (ole!!), 3d8 (ole i ole!!), 2d7 (ole, ole i ole!!!!), vano de 5 (que quasi no descarreguem) i p3 de canalla.

* Merda de plaça-pseudopasseig en què hem actuat per infinitèssima vegada aquesta temporada: 1, el de la Plaça Major. Cago'm en el Bustos i les seves ànsies per fotre ciment per tot arreu!! 
1) No hi ha ni una ombra!! L'escalfor rebota de terra i torna amb més mala llet, que ja pots fotre't protector solar factor 50 que t'escaldes de totes, totes!
2) No hi ha cap espai pel públic (a banda de la terrasseta de l'Andana), així que el nombre de gent assistent és inversament proporcional a l'avançada del sol: a menys ombra, menys públic, i a segona ronda ja quasi no hi queda ningú, i es converteix tot plegat en una actuació íntima!
3) El terra sembla un tobogan, i així passa que no hi ha manera de muntar rengles proporcionades a la primera (ni a la segona... ni ala tercera...). És el preu de la prostitució: un tros més amunt la merda de plaça-pseudopasseig és una mica més planet, però Sant Pere canta!! L'Andana paga l'ambulància, així que s'hi ha d'actuar davant (I molt agraïts, eh! Ara no serem naltros qui trenqui les bones relacions! No som oficials, no som oficials...!!!).

* Peus desmuntats: Excessius com sempre!! El 4 no es va desmuntar per donar-nos peixet (i que ens confiéssim), però amb el 3 vam seguir la tant nostrada tradició de desmuntar, i amb la torre ho vam fer fins a dos cops, suposo que per recuperar l'oportunitat de desmuntar que no havíem aprofitat amb el 4. La plaça no ajuda a muntar bé les rengles, aceptamos barco, però la falta d'assajos de pinya tampoc. Senyors de la tècnica, reclamem més assajos de pinya per motivar la gent a venir més a assaig i a arribar més d'hora! (La veritat és que a mi ni em va ni em ve... però a plaça se sent la veu del poble! També denuncia que els "diagonals" no acaben de saber massa bé què es fan... Apa, ahí lo dejo!

* Pinyes dignes del tetris: la de la torre! Les males veus diuen que s'ha hagut de girar la pinya fins a 180º per intentar salvar els desnivells del terra i de les rengles. En realitat, però, no era més que una estratègia per guanyar-se a pols la següent nominació:

* Primer premi a la colla més torracollons: La nostra! Visca els Saballuts!! Si qualsevol altra colla dediqués el mateix temps que naltros a organitzar i muntar les pinyes, ja hauríem demanat l'afusellament en massa! Però com que és la de casa, ens l'embainem, girem el cap cap a l'altra banda, xiulem una cançoneta dissimuladament... i fem un petit muntatge.

* Castellers que mereixen una MENCIÓ ESPECIAL en el nostre bloc per la seva inestimable aportació: 1, la Núria Benítez. Sense ella no seria possible gravar els vídeos com déu mana! Sempre és ella la que ens diu on hem de posar la càmera per poder filmar l'aleta (i sempre l'encerta!). GRÀCIES MIL!!!! Exigim una catifa vermella per posar a l'entrada del local, per quan la Núria arribi a assaig!!! Aupa Núria!!

* Casteller que un cop més ha aconseguit de fer-nos riure amb la seva particular visió del món: el Txon again!!! Si no en teníem prou amb el pilar que només es va descarregar en l'univers Txon (vegeu la primera actuació de temporada a Creu Alta), i la confusió de colles que actuen amb nosaltres, ara arriba "el pilar que pesava molt per ser de 4" (que pesava un munt perquè en realitat era el pilar del mig del vano de 5). Txon, t'estimem!!!

* Companys de "professió" oficials dignes de ser anomenats: la Nanda! Per desgràcia no tenim imatges per demostrar-ho, però sí un munt de testimonis: per tal de suportar la solana (penseu que les càmeres passem molt poca estona a l'ombra, per no dir-ne gairebé cap) s'ha construït una capa-tenda estranya amb la camisa i un barret de palla. Si us la mireu de perfil, fa l'efecte que la bruixa avorrida ha imitat l'estil bereber. Prometem fer fotos si hi torna i penjar-ho al bloc!!


* Pica-piques oferts al final de l'actuació: zero patatero! Serem txtixes!


* Nota dels autors del bloc a tots els amants del medi aquàtic: el pressupost de SD és escàs i limitat. No podem comprar una funda d'aquestes per submergir la càmera sota l'aigua i que no es mulli, per tant, la nostra càmera de vídeo NO ÉS IMPERMEABLE. L'aigua la destrueix, com al Superman, la criptonita. Si ens tornem a trobar en el cas en què hem de triar entre la càmera i les vostres vides, no dubtarem a triar la nostra càmera (i la vostra mort). Hem dit.



Vídeos


Pilar de dol  (Gallina de piel, tu! No hi ha res que faci més respecte que un pilar sense gralla...)
Vano de 5 (Mort a la monyos!!! No sabem encara perquè es van abandonar pràctiques tan útils com la guillotina...)
Pilar de canalla (Insistim en el tema de la guillotina...)

Pinyes demisión! 
Polca i grallers

I si encara no n'heu tingut prou, trobareu el vídeo del dinar del XVIIIè aniversari dels Saballuts a la pestanyeta de SOCIALS! (Va, us el posarem també aquí perquè pugueu fer-hi comentaris...) XVIIIè aniversari!

19 comentaris:

  1. moltes gràcies guapos!! aconseguiu treuren's un somriure ben gros! no pareu no pareu!!

    ResponElimina
  2. No pararem!! Aviat el món serà nostreee!!! Juasjuasjuasjjajuasss!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies gràcies!!!! crec que m'he posat vermella i tot ....
    Ei!! Falta la menció a l'estrena del dia!!!
    Si si!! parlo de l'enxaneta del pilar de canalla, quin estil!!! M'encanta!!! El millor!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert! No val si diem que per això té el seu moment de glòria al vídeo del dinar d'aniversari? Cola? XD

      Elimina
  4. Sóc tota una fan d'aquest blog, hem fa passar una estona super divertida, nena TU SI QUE VALES jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tankiu verimore!!! Si vols et pots fer seguidora del bloc. Només t'has d'inscriure en el gadget "Seguidors" que trobaràs a la dreta de la pantalla.

      Elimina
  5. això si és dir les coses tal qual es pensen, us mereixeu un 10,5...i el video NO TE PARAULES, ÉS SUPERCATXONDO....mola molt la escena de SISCU...jajajajaajajajajajajajaja

    ResponElimina
  6. 1- Definitivament, muerte a la monyos!!!

    2- Friso pq arribi el dia q començeu a parlar dels grallers

    3 Volem més "live comments" de la camarògrafa als videos, del tipus: Traaanquilss, que la tenim" o "pareu la puta mooto"" i coses d'aquestes

    4- A partir d'ara, no podré mirar igual al Sisco...

    5- Ningu saluda ja a camèra o què? Bé, com a mínim tenim al Compro q comenta a la sortida lo suficientment alt pq surti als videos de SD

    Esto es to esto es to esto es todo amigos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tres petits apunts:

      a)Eps! A Poble Sec ja vam parlar d'un dels grallers, que em fotia d'hòsties quan li deia que no se'm fotés davant!

      b)Sobre els comentaris en viu, només puc dir que he millorat molt. Abans m'era impossible estar-me callada i patia molt. Quan t'acostumes a viure els castells des de dins, i de cop i volta passes a veure'ls des de fora, la sensació d'impotència quan van mal dades és insuportable. Encara bo que ara no renego ni crido la meitat que fa 2 temporades!

      c)I no, la salutació es veu que ja està passada de moda, així que insistirem un cop més en què qui vulgui una menció al bloc, es foti una bandera al cul amb el "volem sortir al SD".

      Elimina
    2. I jo encara diria més, amb la incorporació del trípode a l'equipació oficial, han desaparegut els tremolics, salts i altres cabrioles a les que ens tenia acustumada la càmera del blog, gaire bé podria dir que se'ls troba a faltar i tot ;-p

      Elimina
  7. 1- Volia dir de les qualitats musicals de certs grallers amb els que actuem...

    2- No era ironia lo dels comentaris! de veritat que volem narració en directe! jo, almenys

    3- A partir d'ara, cada setmana has d'entrevistar un saballut enfurismat q utilitzi SD per expresar les seves queixes. L'Anna ha obert la veda i pot ser un filó!

    4- Declaro q a partir d'avui, i a l'estil APMià, cada vegada q em diguin de fer algo i no pugui diré: "ja ho intento, però hi han senyores gordes" Brutal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. XD Ok, prou autorepressió, doncs! S'acceptaran queixes, també! Qui vulgui xerrar, ja sap on és la nostra càmara!!

      Elimina
  8. EEEpppps!! Tinc que debatre un argument que s'ha donat per aqui, exactament el punt 5 d'en Davallut. Ningu saluda a camara?¿¿ NINGU SALUDA A CAMARA¿?¿? Es ben be que ningu es mira a la pinya...i menys a les agulles.... Si us mireu el video del 4d8, al segon 8 de la gravació exactament, hi ha l'agulla que esta de cara a la camara que SALUDA simpaticament a l'exelentíssima directora de gravació.Fixeu-vos-hi, fixeu-vos-hi.....

    Això si, estic moooolt d'acord amb la Laura, NO PAREU, SEGUIU AIXÍ!!!

    ResponElimina
  9. Per cert, ja sou UN MÉS AL BLOC!!! Aleluiaaaa!! Ja costa ja que la gent es registri....

    ResponElimina
  10. Hem eliminat un comentari perquè no estava signat. Ja vam dir que si la gent no era capaç d'acceptar l'autoria dels seus comentaris canviaríem la política del bloc i només permetríem fer comentaris als usuaris registrats. Segon strike. Al tercer eliminarem el lliure accés.

    ResponElimina