dijous, 14 de juny del 2012

Sabadell Festa i tradició

On-és-el-Passeig de la Plaça Major, 10 de juny del 2012


* Colles convidades: Marrecs de Salt i Xics de Granollers. 
Collons! És com la pel·li del dia de la Marmota: Atrapats en el temps! Altre cop actuació al passeig (allà on el ciment ho és tot i la calda rebota del terra) amb Marrecs i Xics! Començo a plantejar-me si cal agredir físicament el public relations de Saballuts per repetitiu i poc original... Joerrr, és que sempre actuem amb les mateixes colles, i en general són prou simpàtiques... Així no em deixeu marge per criticar!!

* Castells realitzats: 2p4, 4d8, 3d8, 4d7a, pd5 i pd3 de canalla (els pilars us els imagineu, que a Saballuts Digitals se'ns va girar feina i vam haver de marxar abans d'acabar l'actuació).

* Castells filmats amb talls publicitaris i episodis: 1, el 4d8 
Hi ha dies en què no hauríem de sortir de casa, perquè no hi ha manera de fer-ne una del dret! Els trossos que falten us els imagineu... Sobretot l'aleta! O si no, us podeu distreure tornant a veure l'intent desmuntat del 4d8 de l'actuació d'inici de temporada i buscar-hi les 7 diferències!

* Peus desmuntats: masses, 1 per cada castell de 8. I això ja comença a ser tota una tradició saballuda, la desmuntada de peus abans de la descarregada de vuits. Està molt bé això d'anar de segurs per la vida (seny, molt de seny!), però potser ja va sent hora que aprenguem a quadrar les pinyes a la primera, coi!! Que després una es queda sense memòria a la càmera i ha de gravar els castells en capítols!

* Castells dignes de la Baticao: 1, el 4d8. La tremolor que veieu no és el meu pols, que ja fa temps que ens hem professionalitzat i ara anem amb trípode. La moto és tota del tronc! Prou èpica! Volem castells funcionals, ja!!

* Castellers petoners: 2, l'Anna Pe i el Txon, que llancen petonets des del tronc del 3. Vés que no sigui tradició a Ripollet, tu! Pollets petoners!

* Nota dels autors: Sí, sabem que aquesta entrada arriba tard i és breu, però mentre no ens puguem guanyar la vida amb el bloc dels Saballuts Digitals, primer cal atendre el que ens paga el lloguer!! Apa-li, salut i castells!


Vídeos


1 comentari: