dilluns, 4 de juny del 2012

Poble Sec, Fes-te al carrer

Jardins de les 3 xemeneies, 2 de juny del 2012

* Colles convidades: Castellers de Terrassa (comença a ser avorrit això d'actuar sempre amb les mateixes colles... avorrit, avorrit...) i Saballuts

* Colles amfitriones que ocupen el segon lloc en el rànquing de pica-pica: Castellers de Poble Sec!! Hi havia patates xips, patates ondulades, cogombrets, 4 tipus diferents d'olives, refrescos... A criticar, però, la manca de ganxitos (remullats o no) i sobretot, sobretot, la MANCA DE CERVESA GRATUÏTA!!! Que som castellers, home!!! Que tenim com a patrocinadors una marca de birraaaa!!! Que només hi ha una cosa pitjor que passar gana... i és passar SET!!!

* Castells realitzats: Els típics d'una actuació de dissabte tarda (avorrit, avorrit, avorrit... altre cop), 3d7, 4d7a, 4d7 i pd5 (gravat de costat, perquè per variar la nostra estimadíssima tècnica, que ha muntat la rengla de tots els castells mirant cap a la càmera, ha decidit a l'últim moment fer el pilar mirant a la Meca).

* Pilars d'entrada carregats, desmuntats o intentats: 0, encara no sé què va passar amb els pilars d'entrada. Hi havia gegants, bastoners (confesseu-ho, no hi ha ningú que es miri com ballen els bastoners sense l'esperança que es fotin uns dels bastons pel cap! Són quasi tan divertits com els sardanistes de la Inserso!)... i de cop i volta, ja feien el primer castell poblesequí! Serà també cosa del Mas i els seus sequaços? Ja han arribat les retallades a les actuacions castelleres?

* Caps de colla curiosos a l'hora de dur el castell: 1, el de Poble Sec. Fa com gràcia, tu! Com diria el Gusi, sembla que canti un bingo enlloc de dur castells!

* Castellers que demostren que fumar és molt dolent per a la salut: 1, el terç de pastes que ha pujat al 4d7 amb la caixa metàl·lica de tabac amagada a la faixa. A mig castell la caixa ha decidit suïcidar-se castell avall, emulant el que hi ha escrit a la tapa "Fumar perjudica gravemente su salud y la de los que están a su alrededor (... y sobre todo la de las agullas que estan debajo!!)".

* Samarretes de Castellers de la Vila de Gràcia infiltrades en una pinya saballuda: 1, i per variar no direm qui la duia, perquè aquesta és l'endevinalla d'aquesta setmana: "Qui vestia de Gràcia a la pinya del 4d7?" 

* Grallers que  han volgut impedir la gravació del 4d7: 1, Jordi Cabron!!! (Sempre amb carinyo, eh! XD) No tenint-ne prou amb tapar l'objectiu de la càmera, encara m'ha anat fotent guitzes amb el peu! Això sí, tot molt professional, que en cap moment ha deixat de tocar la gralla mentre m'atonyinava!! (Què deies Guti, sobre el respecte que calia a la directora de filmació?!!)

* Terces que s'ho han currat moltíssim saludant la càmera: les 4 del 4!! La Xènia, l'Anna Pe, la Laura Bosch i la Gemma Cid!!! Ara, insistim, volem pancartes de "Volem sortir al SD" ja mateix!!

* Castellers dignes de menció per la seva inestimable col·laboració amb Saballuts Digitals: 1, Jordi Compro!! Recordar-se de portar cervesetes a la càmera és de màsters (ara, si haguéssim comprovat abans si la cervesa estava prou freda, ja hauria estat l'hòstia en patinet!). La resta, preneu-ne nota! XD

* Apunts imprescindibles sobre l'actuació:

1. Adonar-se que estàs mal situada amb la càmera quan els segons ja estan col·locats dalt del castell és una putada i mareja un poc, però errare humanum est!

2. Si la gràcia de les actuacions "petites" (per la poca afluència de castellers) és que es pot provar gent nova a tronc, per què coi (en paraules del Michel) puja com a segons del 3, el casal d'avis sencer? (Amb perdó del JB, que no hi era!)

3. És estrictament necessari que els guiris s'asseguin a terra per veure els castells, just enmig o a tocar de les pinyes? És més, és lícit desitjar que caigui el teu propi castell per vore com els aixafen, i acaben sent purè de gamba? (Ho sé, és lleig, però després de viure 30 anys a Barcelona, i de veure com els guiris t'envaeeixen la ciutat i se n'apoderen amb el vist-i-plau de l'ajuntament, convertint la ciutat en un **** parc temàtic per a turistes, arribes a desitjar-los coses molt lletges!)

5. Ens sentim una mica desconcertats (i per què no, decebuts) en veure tots els Castellers de Poble Sec vestits i tapadets! Si a l'hivern, que fot fred, van desputllats i fan calendaris, per què es tapen al juny quan fa calor?!! 

6. Bandarres, el pica-pica ha estat molt bé, però desmuntar un castell en la quarta ronda és de cansinos!! Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Vídeos


El pica-pica segons Poble Sec, que n'aprenguin! ("Mi droga es Benedicto, Équis, Uve, Ganxitooo!!!")




5 comentaris:

  1. L'infiltrat és el saballut més guapo de tots els saballuts (piloteig a l'autora -1 punt, resposta correcta - 1punt)
    Crec q tinc els ganxitos de premi coll avall!

    ResponElimina
  2. I ja en tens 3! Paciència, vejam si tenim més lectors atents!

    ResponElimina
  3. En sèrio??? M'ho va semblar però no m'ho vaig acabar de creure, al barri marítim i de gracienc, això és anar provocant i no els bandarres, que al final no van ensenyar ni una natxa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em fa l'efecte, però, que els de Poble Sec tampoc se senten massa del barri marítim... I els guiris no en tenen ni idea, així que la provocació va quedar en fracàs! XD

      Elimina
  4. Com, encara hi ha algu que gosa posar trabes a la gran feina que fa actuació rera actuació la nostra estimada directora de gravació?¿?Tots, tothom i tu, si tu, hauriem de deixar derespirar si cal quan la camara de la Gemma comença a gravar. Si no....si no.....JUAS,JUAS,JUAS(riure maquiavèlic plagiat de la dire, amb el seu permís...) cauran rodes de molí i ganivets de punta al darrera!!!

    ResponElimina