dimarts, 29 de maig del 2012

Sabadell, Festa major de la Creu Alta

Plaça de la Creu Alta, 27 de maig del 2012

* Colles convidades: Castellers de Terrassa i Bordegassos de Vilanova (No hi ha massa a dir, perquè ens cauen prou bé... així que per la propera actuació exigim colles amb qui poder picar-nos! Si ens han de titllar d'incendiaris, fem-ho bé!! Un salut a l'Oriol i l'Eva!)

* Colles que no tenen la culpa de no oferir ni uns tristos ganxitos remullats perquè no són els organitzadors de la festa: 1, Saballuts (molta placa i molta hòstia, però aquí seguim passant gana quan acaba l'actuació!!)

* Plaques commemoratives (digue'ns clàssics!) estrenades: 1. I ja en van dues! Penjo el vídeo de la descoberta, però ja aviso amb temps que no serà de les filmacions més emocionants que haureu vist mai. Eufòria, el que se'n diu eufòria... no massa!

* Castells realitzats: 4p4, 4d8, 3d8, 5d7 (Merda! Què hi fot aquest aquí?!!!! Ja ens ha fotut a pastar una altra placa!!) i 2p5

* Pinyes dignes de menció: la de Saballuts!!! Encara hi havia terços col·locats i ja ballaven el Paquito chocolatero ! I ni més ni menys que en dos castells de 8!!! El cert és que ens comença a acollonir el poder de persuasió que estem exercint des de Saballuts Digitals... Aquí tot Cristo vol donar valor afegit als nostres vídeos! (És evident que la nostra conquesta del món cada cop és més a prop! Juassjuaaajuasjjaaa!!! Més riure maquiavèl·lic que fa cagar de por)

* Castellers de tronc amb ànsies irreprimibles de sortir al nostre bloc (però que el proper cop que tapin el castell moriran sense previ avís...): 1, no us direm el nom, endevineu-lo! Al vídeo del 4, ja ho prova saltant i alçant algú de canalla (minut 4.08), més tard, al 3, saluda des del castell. El proper cop volem una petita pancarta penjant del cul que digui "Vull sortir al SD"!

* Castellers blocaires del tronc que segueixen saludant la càmera perquè si no, dormen al sofà: 1, el segon més guapo!! (Definitivament, no m'agrada gens rentar els plats...)

* Pares de castellers que cal anomenar com a talismà per als castells de 8: 1, el Sr. Burguès pare (el sogre, vaja!) que pinya de 8 on es posa, castell de 8 que es descarrega! (Realment odio rentar els plats... XD)

* Petits apunts que hem de fer (per obligació, eh!! No perquè ens morin de ganes de dir-ho!):

1. Estimadíssims pares, mares, oncles i àvies de canalla: Sabem que us fa il·lusió veure la canalla fent cucades (com ara pilars de canalla), i sabem que encara us fa més il·lusió veure-ho en vídeo un cop i un altre (sobretot quan passin els anys, que us servirà de consol, tot recordant com n'eren de monos abans d'arribar a l'adolescència)... el cas és que és pràcticament impossible gravar a través de tant d'amor paternal, perquè mai us recordeu que perquè hi hagi un vídeo, primer hi ha d'haver una càmera!

2. Estimadíssims ambulancierus i ambulancieres: Marxar a mitja actuació és una cosa molt seriosa... però marxar a mitja actuació  (allargant així la tercera ronda fins a la infinitat, i provocant un col·lapse de l'univers -en el meu cervell el món va tenir temps d'acabar-se i tot, en aquella estona!-) quan fot una solana que t'hi cagues, anem tard i ja quasi només actuem pels mateixos castellers (i pels familiars dels castellers que esperen estoicament per anar a dinar) és una putada! Si ningú s'està morint, si us plau, abans de marxar, pensin en qui els paga! 

3. La placa commemorativa fa molta il·lusió, però si no te la mires de cara, posant-te justament al davant, no s'entén una merda què hi posa! Perdoneu, però algú ho havia de dir!


Vídeos

4p4 (Ibán, sí, has sortit bé... XD)
4d8 



8 comentaris:

  1. Bah! fàcil! la Laura Corralo. Tinc ganxitos de premi?

    ResponElimina
  2. Ansiosa per sortir al blog29 de maig del 2012, a les 19:19

    Què maleducada és la gent i que imprudent, saludant des d'una pinya d'un castell tan important com un troç de 3de8... i utilitzar els nens sense drets d'autor. Cara de vergonya!

    PD: moltes gràcies per dedicar-me una endevinalla, em sento molt afortunada! Espero ganxitos remullats el proper dia que ens veiem, ok? i vigila per on grabeu! no fos cas que per no ser oficials us tiressin pedres!

    ResponElimina
  3. El cert és que ens estem plantejant de fer alguna mena de concurset. Però caldria estar registrat com a seguidor per poder participar-hi... i sí, és provable que el premi siguin uns ganxitos (remullats, evidentment) perquè el pressupost a ca'ls Burmar és una **** merda... Tot depèn de la possible acollida...

    ResponElimina
  4. Ei! jo em vull registrar però no tinc bloc! la meva intenció no ha set mai en cap moment fer de troll...(tot i que podria ser molt divertit). No em digueu que m'he de crear un bloc per seguir-vos i optar a uns ganxitus remullats?! que no nos enganyen, que nos digan la verdá!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'únic que et fa falta és un compte de gmail pallús/a.
      Llavors podràs fer-te membre i posar el teu nom real!


      El rei del pollastre.

      Elimina
  5. Cada dia us supereu més. L'espera val moooolt la pena,juas, juas ,juas!!(Riure maquiavèlic plagiat, jeje!)

    Per cert, el comentari de la directora de gravació( A partir d'ara Deu) "NO Laura..."és digne de peli de"cagate de miedo"! Va dormir la Laura aquell dia?Els salts a la pinya no van ser causa de l'ona expanssiva de la mirada assassina de la Gemma CAP A LA Laura?Mistrei resolt?

    ResponElimina
  6. Cada dia us supereu més! Com pot ser que només hi hagi 21 seguidors al bloc? Haurem de fer campanya exhaustiva al twiter/ facebook. Per cert, va dormir la Laura aquella nit? A mi encara se'm posen els cabells de punta quan recordo el comentari de "Laura, no....", fet per l'il·lustrissima exel·lència directora del flim ,al posar al bell mig de l'imatgeel cap de l'Ivet?¿ en ple rodatge.Després d'aquest avis de direccio de rodatge hauiriem de procurar no posar res que no sigui transparent davant de la càmera.Del contrari l'actuació podria acabar pitjor que si descarreguessim la torre de vuit a la festa major de can gausacs!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. OK, Guti, acabes de ser ascendit a groopie oficial number one del nostre bloc. Tu segueix promocionant-nos el Saballuts Digitals (i la nostra imminent conquesta del món) i t'acabaràs guanyant una bossa de ganxitos SENSE remullar!!!

      Per cert, com molaria poder descarregar la torre de 8 a Sant Cugat! (Només de pensar-ho, ja em poso tontaaa!!! Gggrrrrr!!!)

      PS: El "no, Laura" no era veu de pel·li de por, era veu de profe d'institut de perifèria... (que encara fa cagar més de por)

      Elimina